Triatlon Bucharest Sport Club

In anul 2012, sportivii Bucharest Sport Club au debutat in prima competitie oficiala, la Cupa Balcanica desfasurata in Bulgaria. Spuneam atunci ca a fost o experienta incredibila intalnirea cu acest sport tanar, care se bucura de foarte multa popularitate. Ne-a fermecat si ne-a convins sa promovam aceasta minunata combinatie. Asa am si facut! In opinia noastra, triatlon-ul este atat de bun pentru ca nu abordeaza doar unul dintre sporturi, nu se adreseaza doar catorva grupe musculare, ci este un sport complet, care dezvolta intreg organismul.
Triatlon BSC Au inceput sa ne acorde ajutorul si suportul lor Cristi Mihaltan (“Nea Cristi”, cum ii spun copiii) – fost ciclist de performanta si, in prezent, coordonatorul sectiei de triatlon a clubului Olimpia Bucuresti - si Anna Gut – antrenor categoria I atletism.

Asadar, am inceput completarea antrenamentelor de inot cu ciclismul si atletismul...si foarte multi dintre sportivii nostri inotatori au fost bucurosi sa isi masoare fortele cu aceasta noua provocare.

La un an de la “debutul” in aceasta lume frumoasa...suntem fericiti pentru performante, pentru rezultate, pentru ca ne-am inmultit la aceasta sectie si pentru ca suntem acum in elita acestui sport.

Triatlonistii BSC – sportivi cu care ne mandrim

Sportivii de Performanta
Pentru a vedea sportivii clubului nostru accesati sectiunea: Sportivi Triatlon

Micii triatlonisti
Alina Dragusi - locul 1 – Campionatul National de Triatlon 2013 – fete 9 ani
Andrei Grigore – locul 1 - Campionatul National de Triatlon 2013 – baieti 10 ani
Dinu Ionescu – locul 1 - Campionatul National de Triatlon 2013 – baieti 9 ani
Luca Gherghe – locul 2 - Campionatul National de Triatlon 2013 – baieti 11 ani
Andrei Tiberiu Grigore – locul 3 - Campionatul National de Triatlon 2013 – juniori
Vlad Gherghe – locul 3 - Campionatul National de Triatlon 2013 – baieti 9 ani
Alina Rugina – locul 3 - Campionatul National de Triatlon 2013 – fete 11 ani

Echipa Triatlon BSC