LA MULTI ANI ISTVAN BESENYEI !!!

LA MULTI ANI ISTVAN BESENYEI !!!

„Seful voluntarilor Titans’ Triathlon” implineste astazi ... ani, ceva ani, niste ani, nu-ne-pasa cati ani, nici nu conteaza cati ani ! Inima lui e tanara, sufletul lui e curat si extraordinar de bun, mintea lui e „brici”, pasiunea lui e triatlonul, caldura lui o simt oamenii din jur, dorinta de a ajuta a depasit demult orice asteptare.

 

Istvan este un om activ, ii place viata sanatoasa, iubeste miscarea, concureaza si s-a apropiat de BSC si de triatlon odata cu fiica lui, Ana... Ok! Pana aici nu este ceva chiar neobisnuit. Surprinsi total am fost insa cu vreo 5 zile inainte de Titans Triathlon, cand Istvan a venit si a zis „m-am inscris in concurs dar renunt, mi-am luat concediu sa va ajut". A doua zi Istvan avea in mana un biblioraft plin cu regulamente, harti cu postit-uri lipite, calcule, liste, tabele. A treia zi avem un grup pe whatsapp cu 40-50 de voluntari :)

Coordonatorul lor... evident ... Istvan! Organizare eficienta, simpla, logica. Jos palaria! Pentru organizarea, prezenta si atitudinea Voluntarilor am fost laudati de toti participantii.

Multumim Istvan si LA MULTI ANI FERICITI ! Iti dorim sanatate si viata plina de bucurii!

Postat pe: 12 sept. 2017, 908 Vizualizari


Inapoi la lista