Servicii BSC

Servicii oferite de Bucharest Sport Club

Cursuri Inot Copii

Cursuri Inot CopiiCursuri Inot Copii

Va oferim cursuri de inot pentru copii cu varste incepand de la 2 ani, in 4 locatii din Bucuresti! Pentru mai multe detalii accesati site-urile de mai jos!
Aqua Fitness

Aqua FitnessAqua Fitness/Gym

In luna februarie 2013, Bucharest Sport Club a lansat programul AQUA FITNESS intr-o locatie noua si ultramoderna - Bery Fitness & Spa Berceni.

Multe persoane au nevoie de miscare, dar de teama “impactului cu solul”, a loviturilor, juliturilor sau altor accidentari, renunta la exercitii. Multe persoane iubesc apa si isi doresc sa faca miscare, dar pentru ca nu stiu sa inoate, renunta la placerea de a intra in piscina.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul Aqua-Fitness.ro!
Cursuri Dans Copii

Cursuri Dans CopiiCursuri dans copii

Din anul 2004, cu imaginatie si multa dragoste fata de copii, Florentina Grigore, alaturi de echipa sa, a initiat in tainele dansului sute de copii, creand o atmosfera in care acestia au invatat sa se bucure de dans, sa se distreze si sa isi cunoasca valoarea. Un aspect esential in munca sa este credinta ca fiecare copil are talentul de a creea expresie prin miscare, daca isi gaseste locul potrivit, echipa potrivita si un antrenor-prieten.

Echipa de dans Bucharest Sport Club si-a castigat celebritatea, devenind partener ar multor gradinite si scoli din Bucuresti, fiind adeseori prezenta in emisiuni de televiziune si, nu in ultimul rand, castigandu-si locul de frunte in competitiile nationale si internationale.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul Cursuri-Dans-Copii.ro!